Enkele van onze diensten

Onze visie?

Comprimmo Vastgoed ambieert een verregaande service bij de verkoop of verhuur van uw eigendom!

U wenst te verkopen?

Een eigendom verkopen wordt er niet gemakkelijker op. De wetgeving wordt strenger, er dienen al maar meer documenten aanwezig te zijn vanaf het moment dat uw eigendom "te koop" wordt aangeboden.

U wenst te verhuren?

U wil een optimaal rendement voor uw investering, een zo klein mogelijk risico en zonder zorgen? Dan staat Comprimmo Vastgoed u graag bij met raad en daad!

Schatting?

Vrijblijvende schatting van uw eigendom

Een onroerend goed verkopen gaat immers over véél geld, soms méér dan u denkt. Het is dan ook verstandig dat u niet over één nacht ijs gaat.

Plaatsbeschrijving?

De plaatsbeschrijving is een schriftelijke vaststelling van de situatie van de woning bij aanvang van de huur. De huurder en verhuurder zijn verplicht om in aanwezigheid van beide partijen en voor gezamenlijke rekening een gedetailleerde plaatsbeschrijving te laten stellen.

EPC?

EPC

Vanaf 1 januari 2009 is het voor iedereen verplicht om over een EnergiePrestatieCertificaat, kortweg EPC, te beschikken vanaf de moment dat een eigendom 'te koop' of 'te huur' wordt aangeboden. Is dit niet het geval dan riskeert U een administratieve geldboete tussen 500€ en 5000€.

Elektriciteitskeuring?

Naar aanleiding van de verkoop van een woning is iedereen sedert 1 juli 2008 verplicht een controleverslag met betrekking tot de elektrische installatie te bezorgen aan de koper.

Mazouttankkeuring?

Het is niet verplicht maar absoluut aangeraden om een conformiteitsattest van de stookolietank te hebben bij de verkoop of verhuur van een eigendom.

Luchtfoto?

Luchtfotografie

Eén foto zegt vaak méér dan duizend woorden!!!

Inderdaad!!! Wij doen er echt alles aan om uw eigendom zo aantrekkelijk mogelijk te adverteren.

Soms brengen wij een tijdelijke promotie uit met gratis luchtfoto van uw eigendom, bekijk snel onze nieuwspagina of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!