Bod uitbrengen op woning

Vul onderstaand formulier volledig in om een bod uit te brengen op een eigendom.

Let op: De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Breng dus enkel een bod uit als u daadwerkelijk tot aankoop wenst over te gaan. Wenst u vooraf meer informatie te ontvangen over dit bodformulier, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen.

De Ondergetekende(n): A en B

Koper A

Koper B

Naam
Voornaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat en nummer
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail adres

Wens(t)en door middel van dit schrijven een aanbod tot aankoop te doen op het eigendom:

 • Huis te koop in Harelbeke

  Huis te koop in Harelbeke

  HARELBEKE
  DOE UW BOD op deze ruime, instapklare gezinswoning met 2 slaapkamers (4 mogelijk), zolder, zonnige tuin, ... vlakbij centrum Harelbeke. WONING: Inkomhal - ruime open living en eetkamer - nieuwe keuken met toestellen (oven, kookplaat, dampkap, koelkast) - apart toilet - veranda - dubbele berging. Op de bovenverdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer met douche, wastafel en hangtoilet. Een vaste trap brengt u naar de ruime zolderverdieping, met gewelven, die 2 extra slaapkamers mogelijk maakt. Verzorgde droge kelder van 20m² toegankelijk vanaf de keuken. TUIN: Zonnige ZUID gerichte tuin met terras TROEVEN: - Vernieuwde CV op aardgas - Elektriciteit met keuringsattest voor 25 jaar - Nieuwe keuken en badkamer - Stads + regenwater - ...
  Prijs: 175.000 €
  Eigendom ID: 399 / Eigendom code: HAREWOLV49

Het bod

Het bod bedraagt in EURO (enkel cijfers)
Dit bod is onherroepelijk en gaat in vanaf heden (17-11-2018) voor een periode van:
Aantal dagen geldigheid (minimum 5 dagen)
Onder eventueel volgende voorwaarden:
Eventuele voorwaarden

Comprimmo Vastgoed BVBA zal uw aanbod tot aankoop aan de verkoper(s) voorleggen en u zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Ondergetekende(n) bevestigt vooraf voldoende inlichtingen te hebben genomen bij de gemeente en inzage te hebben verkregen in alle nuttige dossierstukken die reeds aanwezig zijn zoals er zijn (deze opsomming is indicatief en niet-limitatief): Bodemattest, Stedenbouwkundige inlichtingen, Kadastrale informatie, Inlichtingen syndicus, EPC/EPB, Plannen, Keuring Elektrische Installatie, ...

De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Comprimmo Vastgoed BVBA doet het nodige voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening dient de koper een voorschot over te schrijven van minimum 5% van de verkoopprijs.