Bod uitbrengen op woning

Vul onderstaand formulier volledig in om een bod uit te brengen op een eigendom.

Let op: De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Breng dus enkel een bod uit als u daadwerkelijk tot aankoop wenst over te gaan. Wenst u vooraf meer informatie te ontvangen over dit bodformulier, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen.

De Ondergetekende(n): A en B

Koper A

Koper B

Naam
Voornaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat en nummer
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail adres

Wens(t)en door middel van dit schrijven een aanbod tot aankoop te doen op het eigendom:

  • Landelijke woning te koop in Wortegem-petegem

    Landelijke woning te koop in Wortegem-petegem

    WORTEGEM-PETEGEM
    // VERKOCHT // Uitzonderlijk, rustig gelegen perceel van 1300m² met bestaande hoeve woning te Elsegem. EIGENSCHAPPEN: Het perceel van 1300m² is gelegen aan een rustige weg in volle groene omgeving. Nutsvoorzieningen: Elektriciteit + grondwaterputten + regenwaterput aanwezig. CONTACT: Wenst u méér informatie of een bezoek ter plaatse? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. (Gelieve de eigendom enkel te betreden na afspraak) (EPC 1285 kWh/m² - UC 2145817 - Gvg,Ag,Gmo,Gvkr,Gvv)
    Eigendom ID: 420 / Eigendom code: ELSEBEEK13

Het bod

Het bod bedraagt in EURO (enkel cijfers)
Dit bod is onherroepelijk en gaat in vanaf heden (16-12-2019) voor een periode van:
Aantal dagen geldigheid (minimum 5 dagen)
Onder eventueel volgende voorwaarden:
Eventuele voorwaarden

Comprimmo Vastgoed BVBA zal uw aanbod tot aankoop aan de verkoper(s) voorleggen en u zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Ondergetekende(n) bevestigt vooraf voldoende inlichtingen te hebben genomen bij de gemeente en inzage te hebben verkregen in alle nuttige dossierstukken die reeds aanwezig zijn zoals er zijn (deze opsomming is indicatief en niet-limitatief): Bodemattest, Stedenbouwkundige inlichtingen, Kadastrale informatie, Inlichtingen syndicus, EPC/EPB, Plannen, Keuring Elektrische Installatie, ...

De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Comprimmo Vastgoed BVBA doet het nodige voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening dient de koper een voorschot over te schrijven van minimum 5% van de verkoopprijs.