Bod uitbrengen op woning

Vul onderstaand formulier volledig in om een bod uit te brengen op een eigendom.

Let op: De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Breng dus enkel een bod uit als u daadwerkelijk tot aankoop wenst over te gaan. Wenst u vooraf meer informatie te ontvangen over dit bodformulier, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen.

De Ondergetekende(n): A en B

Koper A

Koper B

Naam
Voornaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat en nummer
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail adres

Wens(t)en door middel van dit schrijven een aanbod tot aankoop te doen op het eigendom:

 • Huis te koop in Anzegem

  Huis te koop in Anzegem

  ANZEGEM
  ***VERKOOP MET STARTPRIJS*** Doe uw BOD op deze uitzonderlijke eigendom met project mogelijkheden*** Alleenstaande woning van bouwjaar 1992 gelegen op meer dan 2000m² bouwgrond te Anzegem. Het perceel, die voorheen bestond uit 2 loten bouwgrond voor open bebouwing, werd samengebracht tot één ruim perceel van 2091m² waarop men in 1992 een alleenstaande woning heeft opgericht. Door het samenbrengen van de percelen is er momenteel een straatbreedte van ±42m en diepte van ±42-57m met volledig ZUID gerichte oriëntatie. Door de ligging in woongebied met landelijk karakter kan dit perceel eveneens dienen voor ontwikkeling. Voor meer informatie over de mogelijkheden, gelieve contact op te nemen via 0485/333440
  Prijs: 350.000 €
  Eigendom ID: 424 / Eigendom code: ANZELANG20

Het bod

Het bod bedraagt in EURO (enkel cijfers)
Dit bod is onherroepelijk en gaat in vanaf heden (21-08-2019) voor een periode van:
Aantal dagen geldigheid (minimum 5 dagen)
Onder eventueel volgende voorwaarden:
Eventuele voorwaarden

Comprimmo Vastgoed BVBA zal uw aanbod tot aankoop aan de verkoper(s) voorleggen en u zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Ondergetekende(n) bevestigt vooraf voldoende inlichtingen te hebben genomen bij de gemeente en inzage te hebben verkregen in alle nuttige dossierstukken die reeds aanwezig zijn zoals er zijn (deze opsomming is indicatief en niet-limitatief): Bodemattest, Stedenbouwkundige inlichtingen, Kadastrale informatie, Inlichtingen syndicus, EPC/EPB, Plannen, Keuring Elektrische Installatie, ...

De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Comprimmo Vastgoed BVBA doet het nodige voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening dient de koper een voorschot over te schrijven van minimum 5% van de verkoopprijs.