Bod uitbrengen op woning

Vul onderstaand formulier volledig in om een bod uit te brengen op een eigendom.

Let op: De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Breng dus enkel een bod uit als u daadwerkelijk tot aankoop wenst over te gaan. Wenst u vooraf meer informatie te ontvangen over dit bodformulier, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen.

De Ondergetekende(n): A en B

Koper A

Koper B

Naam
Voornaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat en nummer
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail adres

Wens(t)en door middel van dit schrijven een aanbod tot aankoop te doen op het eigendom:

  • Appartement te koop in Roeselare

    Appartement te koop in Roeselare

    ROESELARE
    Instapklaar appartement met 3 slaapkamers + dubbel terras + garage in CENTRUM Roeselare!!! Dit appartement van 145m² is gelegen op de 3de verdieping van een kleinschalige rustige residentie op slechts 200m van de Grote Markt. INDELING: - Lift naar de eigen verdieping - Ruime inkomhal met vestiaire en afzonderlijk gastentoilet - Zonnige living van 42m² met grote raampartijen (dimbare verlichting) - Volledig ingerichte keuken met eethoek (kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwas, inbouwoven, ...) - Praktische berging met alle technische voorzieningen - Centrale nachthal - 3 ruime slaapkamers van elk 13m² met schuifraam + vliegenraam en toegang tot achterliggend terras - Ingerichte badkamer met ligbad, wastafelmeubel, hangtoilet en bidet - Berging 1: voorzien van aansluitingen om als douchekamer om te vormen - Berging 2: met aansluitingen wasmachine, droogkast, ... - TERRAS: Zowel aan de straat als achterzijde zijn er terrassen voorzien van schuiframen, vliegenraam, ... GARAGE + BERGING: Naast een garage is er ook een eigen (fietsen)berging, afgesloten met een dubbele elektrische poort. TROEVEN: - ENERGIEZUINIG met een EPC score van 110 kWh - Nieuwe CV ketel - 3 slaapkamers van elk 13m² - GARAGE + voldoende bergruimte (3 bergingen in het appartement + 1 fietsenberging) - Dubbel TERRAS - LIFT naar eigen verdieping LIGGING: - CENTRUM Roeselare op 20m van de winkelstraat - Amper 200m naar de grote markt - Alles op wandelafstand bereikbaar - ...
    Eigendom ID: 463 / Eigendom code: ROESHEHO14

Het bod

Het bod bedraagt in EURO (enkel cijfers)
Dit bod is onherroepelijk en gaat in vanaf heden (27-09-2020) voor een periode van:
Aantal dagen geldigheid (minimum 5 dagen)
Onder eventueel volgende voorwaarden:
Eventuele voorwaarden

Comprimmo Vastgoed BVBA zal uw aanbod tot aankoop aan de verkoper(s) voorleggen en u zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Ondergetekende(n) bevestigt vooraf voldoende inlichtingen te hebben genomen bij de gemeente en inzage te hebben verkregen in alle nuttige dossierstukken die reeds aanwezig zijn zoals er zijn (deze opsomming is indicatief en niet-limitatief): Bodemattest, Stedenbouwkundige inlichtingen, Kadastrale informatie, Inlichtingen syndicus, EPC/EPB, Plannen, Keuring Elektrische Installatie, ...

De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Comprimmo Vastgoed BVBA doet het nodige voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening dient de koper een voorschot over te schrijven van minimum 5% van de verkoopprijs.