Bod uitbrengen op woning

Vul onderstaand formulier volledig in om een bod uit te brengen op een eigendom.

Let op: De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Breng dus enkel een bod uit als u daadwerkelijk tot aankoop wenst over te gaan. Wenst u vooraf meer informatie te ontvangen over dit bodformulier, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen.

De Ondergetekende(n): A en B

Koper A

Koper B

Naam
Voornaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat en nummer
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail adres

Wens(t)en door middel van dit schrijven een aanbod tot aankoop te doen op het eigendom:

 • Appartement te koop in Oudenaarde

  Appartement te koop in Oudenaarde

  OUDENAARDE
  Instapklaar appartement (met lift), 2 slaapkamers, afzonderlijke (fietsen)berging en ruime garage te Oudenaarde. ***VOLDOET aan de VERMINDERDE registratierechten*** APPARTEMENT: - Inkomhal met afzonderlijk gastentoilet - Zonnige leef- en eetkamer - Volledig ingerichte open keuken met inbouwtoestellen - 2 slaapkamers van 12m² en 9m² - Moderne badkamer met enkele wastafel en inloopdouche - Praktische kelderberging GARAGE: Ruime garage met extra opbergmogelijkheden. TROEVEN: - Gebouw met LIFT - RECENT opgefrist appartement - GOEDGEKEURDE elektrische installatie tot 2041 - ENERGIEZUINIG appartement met score 318 - Centrale LIGGING vlakbij CENTRUM, winkels, N60, scholen, ... - CV op aardgas met HR ketel - GARAGE + kelderberging - ... BEL snel 0479/368349 voor meer informatie en een bezoek!!!
  Prijs: 199.000 €
  Eigendom ID: 476 / Eigendom code: OUDEAALS66B3

Het bod

Het bod bedraagt in EURO (enkel cijfers)
Dit bod is onherroepelijk en gaat in vanaf heden (01-03-2021) voor een periode van:
Aantal dagen geldigheid (minimum 5 dagen)
Onder eventueel volgende voorwaarden:
Eventuele voorwaarden

Comprimmo Vastgoed BVBA zal uw aanbod tot aankoop aan de verkoper(s) voorleggen en u zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Ondergetekende(n) bevestigt vooraf voldoende inlichtingen te hebben genomen bij de gemeente en inzage te hebben verkregen in alle nuttige dossierstukken die reeds aanwezig zijn zoals er zijn (deze opsomming is indicatief en niet-limitatief): Bodemattest, Stedenbouwkundige inlichtingen, Kadastrale informatie, Inlichtingen syndicus, EPC/EPB, Plannen, Keuring Elektrische Installatie, ...

De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Comprimmo Vastgoed BVBA doet het nodige voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening dient de koper een voorschot over te schrijven van minimum 5% van de verkoopprijs.