Bod uitbrengen op woning

Vul onderstaand formulier volledig in om een bod uit te brengen op een eigendom.

Let op: De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Breng dus enkel een bod uit als u daadwerkelijk tot aankoop wenst over te gaan. Wenst u vooraf meer informatie te ontvangen over dit bodformulier, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen.

De Ondergetekende(n): A en B

Koper A

Koper B

Naam
Voornaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat en nummer
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail adres

Wens(t)en door middel van dit schrijven een aanbod tot aankoop te doen op het eigendom:

 • Appartement te koop in Kortrijk

  Appartement te koop in Kortrijk

  Graaf Gwijde van Namenstraat 31, Kortrijk
  Volledig INSTAPKLAAR appartement, eveneens ideaal als INVESTERING, met 2 slaapkamers, dubbel terras in een groene omgeving te Kortrijk. ( *** Dit appartement wordt te koop aangeboden met een vanafprijs van 180.000€ *** ) INDELING: - Inkomhal met ingemaakte vestiaire kast - Afzonderlijk toilet - Zonnige living met zonnig terras en zicht op stadspark (volledig vernieuwd in 2020 met ingemaakte kastenwand) - Ingerichte keuken eveneens met toegang tot terras (kookplaat, dampkap, koelkast, oven, ...) - Wandberging met CV installatie (HR ketel op aardgas => nieuw sinds 2018) - 2 ruime slaapkamers van 15,5m² en 11m² - Ingerichte badkamer met wastafel, meubel, douche en aansluiting voor wasmachine/droogkast - Stockage berging op de kelderverdieping TROEVEN: - INSTAPKLAAR appartement met 2 ruime slaapkamers - PVC ramen met HoogRendementsbeglazing - Centrale Verwarming op aardgas met HoogRendementsketel (2018) - Vernieuwde living met ingemaakte kastenwand en parketvloer (2020) - Vernieuwde inkomhal, badkamer en slaapkamers - Rustige LIGGING met groen uitzicht over park - Vlotte BEREIKBAARHEID naar centrum Kortrijk, R8, E17, ...
  Prijs: 180.000 € (Minimum prij
  Eigendom ID: 496 / Eigendom code: KORTGGNA31B12

Het bod

Het bod bedraagt in EURO (enkel cijfers)
Dit bod is onherroepelijk en gaat in vanaf heden (29-11-2021) voor een periode van:
Aantal dagen geldigheid (minimum 5 dagen)
Onder eventueel volgende voorwaarden:
Eventuele voorwaarden

Comprimmo Vastgoed BVBA zal uw aanbod tot aankoop aan de verkoper(s) voorleggen en u zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Ondergetekende(n) bevestigt vooraf voldoende inlichtingen te hebben genomen bij de gemeente en inzage te hebben verkregen in alle nuttige dossierstukken die reeds aanwezig zijn zoals er zijn (deze opsomming is indicatief en niet-limitatief): Bodemattest, Stedenbouwkundige inlichtingen, Kadastrale informatie, Inlichtingen syndicus, EPC/EPB, Plannen, Keuring Elektrische Installatie, ...

De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Comprimmo Vastgoed BVBA doet het nodige voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening dient de koper een voorschot over te schrijven van minimum 5% van de verkoopprijs.