Bod uitbrengen op woning

Vul onderstaand formulier volledig in om een bod uit te brengen op een eigendom.

Let op: De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Breng dus enkel een bod uit als u daadwerkelijk tot aankoop wenst over te gaan. Wenst u vooraf meer informatie te ontvangen over dit bodformulier, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen.

De Ondergetekende(n): A en B

Koper A

Koper B

Naam
Voornaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat en nummer
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail adres

Wens(t)en door middel van dit schrijven een aanbod tot aankoop te doen op het eigendom:

  • Landelijke woning te koop in Oostrozebeke

    Landelijke woning te koop in Oostrozebeke

    OOSTROZEBEKE
    UNIEK en LANDELIJK gelegen woning met meerdere bijgebouwen op 5.682m² te OOSTROZEBEKE. *** Voor méér informatie of een bezoek BEL 0479/368349 *** Diep verscholen op het einde van een landweg vinden we deze landelijke parel, omgeven door groen en prachtige vergezichten... Dit is een unieke eigendom voor wie houdt van een groene omgeving met veel ruimte, rust en privacy. WONING: De bestaande woning dateert van voor 1900 en beschikt over een leefruimte, keuken, berging, 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet op het gelijkvloers. De bovenverdieping is afgewerkt tot een ruime slaapkamer met ingemaakte kasten. BIJGEBOUW: Er is een recent bijgebouw in ruwbouw met een gelijkvloerse vloeroppervlakte van 145m2 + 50m2 bovenverdieping. Is voorzien van alle technieken qua elektriciteit, sanitair, ... GARAGE: ​De vele bijgebouwen rondom creëren een gezellige binnenplaats en zorgen voor extra potentieel. BEZOEK?: Voor méér informatie of een bezoek BEL 0479/368349
    Eigendom ID: 500 / Eigendom code: OOSTHIEL3

Het bod

Het bod bedraagt in EURO (enkel cijfers)
Dit bod is onherroepelijk en gaat in vanaf heden (29-11-2021) voor een periode van:
Aantal dagen geldigheid (minimum 5 dagen)
Onder eventueel volgende voorwaarden:
Eventuele voorwaarden

Comprimmo Vastgoed BVBA zal uw aanbod tot aankoop aan de verkoper(s) voorleggen en u zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Ondergetekende(n) bevestigt vooraf voldoende inlichtingen te hebben genomen bij de gemeente en inzage te hebben verkregen in alle nuttige dossierstukken die reeds aanwezig zijn zoals er zijn (deze opsomming is indicatief en niet-limitatief): Bodemattest, Stedenbouwkundige inlichtingen, Kadastrale informatie, Inlichtingen syndicus, EPC/EPB, Plannen, Keuring Elektrische Installatie, ...

De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Comprimmo Vastgoed BVBA doet het nodige voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening dient de koper een voorschot over te schrijven van minimum 5% van de verkoopprijs.