Bod uitbrengen op woning

Vul onderstaand formulier volledig in om een bod uit te brengen op een eigendom.

Let op: De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Breng dus enkel een bod uit als u daadwerkelijk tot aankoop wenst over te gaan. Wenst u vooraf meer informatie te ontvangen over dit bodformulier, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen.

De Ondergetekende(n): A en B

Koper A

Koper B

Naam
Voornaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat en nummer
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail adres

Wens(t)en door middel van dit schrijven een aanbod tot aankoop te doen op het eigendom:

 • Huis te koop in Emelgem

  Huis te koop in Emelgem

  Baronstraat 36, EMELGEM
  Charmante te renoveren woning met tal van mogelijkheden en zonnige tuin te Emelgem (Izegem). *** BEL 0479/368349 voor meer informatie of een bezoek *** WONING: De woning biedt u op het gelijkvloers een inkomhal, een doorlopende living en eetkamer, een keuken met toegang tot de ruime droge kelder, een badkamer (met douche, wastafel en toilet). In de achterbouw is er nog extra berging en een wasplaats terug te vinden. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers. De geïsoleerde zolderverdieping is toegankelijk via een vaste trap en kan tot een volwaardige verdieping worden afgewerkt wat zorgt voor een grote uitbreiding van deze woning. Momenteel grotendeels voorzien van dubbele beglazing (U-waarde 1.1) en wordt verwarmd met een gaskachel. De woning is gelegen op een totale oppervlakte volgens kadaster van 181m² grond en beschikt over een gezellige stadstuin met veel potentieel. TROEVEN: * Kloeke te RENOVEREN woning * Extra potentieel door de zolderverdieping * Ruime kelder * Grotendeels dubbele beglazing (1.1) * Geïsoleerd dak * Centrale ligging vlakbij winkels, scholen, slager, bakker, sport, … INTERESSE? Voor meer informatie of een bezoek BEL 0479/368349
  Prijs: 179.000 €
  Eigendom ID: 509 / Eigendom code: IZEGBARO36

Het bod

Het bod bedraagt in EURO (enkel cijfers)
Dit bod is onherroepelijk en gaat in vanaf heden (23-01-2022) voor een periode van:
Aantal dagen geldigheid (minimum 5 dagen)
Onder eventueel volgende voorwaarden:
Eventuele voorwaarden

Comprimmo Vastgoed BVBA zal uw aanbod tot aankoop aan de verkoper(s) voorleggen en u zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Ondergetekende(n) bevestigt vooraf voldoende inlichtingen te hebben genomen bij de gemeente en inzage te hebben verkregen in alle nuttige dossierstukken die reeds aanwezig zijn zoals er zijn (deze opsomming is indicatief en niet-limitatief): Bodemattest, Stedenbouwkundige inlichtingen, Kadastrale informatie, Inlichtingen syndicus, EPC/EPB, Plannen, Keuring Elektrische Installatie, ...

De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Comprimmo Vastgoed BVBA doet het nodige voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening dient de koper een voorschot over te schrijven van minimum 5% van de verkoopprijs.