Bod uitbrengen op woning

Vul onderstaand formulier volledig in om een bod uit te brengen op een eigendom.

Let op: De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Breng dus enkel een bod uit als u daadwerkelijk tot aankoop wenst over te gaan. Wenst u vooraf meer informatie te ontvangen over dit bodformulier, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen.

De Ondergetekende(n): A en B

Koper A

Koper B

Naam
Voornaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
Straat en nummer
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail adres

Wens(t)en door middel van dit schrijven een aanbod tot aankoop te doen op het eigendom:

 • Huis te koop in Beveren

  Huis te koop in Beveren

  Sprietestraat 6, BEVEREN
  ** IN OPTIE ** Energiezuinige nieuwbouwwoning uit 2016 met 3 slaapkamers, zonnige tuin, garage + autostaanplaats te Beveren-Leie! *** BEL 0479/368349 voor meer informatie of een bezoek *** WONING: Via de inkomhal van deze prachtige gezinswoning met omheinde tuin begeef je je naar een toilet, de eerste verdieping of de leefruimte. De leefruimte bestaat uit een gezellige zithoek, een eetplaats en een open keuken met eiland die beiden uitkijken op de tuin. De keuken is voorzien van een vaatwas, kookplaat, oven, dampkap en frigo van Siemens + een combi microgolfoven van Whirlpool. Aansluitend op de keuken vinden we een berging en waskamer. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een toilet en een ruime badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en een wastafel. TUIN: De volledig afgesloten tuin is ZUID gericht en is eveneens achteraan toegankelijk via een wandelpadje. Ideaal om met de fiets of boodschappen via de tuin binnen te wandelen. Er is een eigen garage + autostaanplaats aan de straatzijde. TROEVEN: - zeer energiezuinige woning uit 2016 - met afzonderlijke garage en autostaanplaats - ventilatiesysteem type C+ - CV op aardgas - elektrische rolluiken bovenverdieping achtergevel - inbraakwerende driepuntsdeuren
  Prijs: 285.000 €
  Eigendom ID: 511 / Eigendom code: WARESPRI6

Het bod

Het bod bedraagt in EURO (enkel cijfers)
Dit bod is onherroepelijk en gaat in vanaf heden (23-01-2022) voor een periode van:
Aantal dagen geldigheid (minimum 5 dagen)
Onder eventueel volgende voorwaarden:
Eventuele voorwaarden

Comprimmo Vastgoed BVBA zal uw aanbod tot aankoop aan de verkoper(s) voorleggen en u zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Ondergetekende(n) bevestigt vooraf voldoende inlichtingen te hebben genomen bij de gemeente en inzage te hebben verkregen in alle nuttige dossierstukken die reeds aanwezig zijn zoals er zijn (deze opsomming is indicatief en niet-limitatief): Bodemattest, Stedenbouwkundige inlichtingen, Kadastrale informatie, Inlichtingen syndicus, EPC/EPB, Plannen, Keuring Elektrische Installatie, ...

De aanvaarding van het bod door de verkoper(s) brengt de koop/verkoop tot stand. Comprimmo Vastgoed BVBA doet het nodige voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening dient de koper een voorschot over te schrijven van minimum 5% van de verkoopprijs.